toate categoriile
EN

Acasă> Despre Jonovacorp

Înainte de a-și începe propria afacere, fondatorul Jonovacorp, Joe, s-a angajat de ani de zile în comerțul cu ambalaje din plastic. El a asistat la dificultățile de a-și procura pachete de plastic prin experiența personală. De la căutarea fabricilor până la comunicarea cerințelor, el știa exact că există o mulțime de asimetrie a informațiilor.

Aceste experiențe servesc drept catalizator pentru decizia lui Joe: Schimbarea industriei ambalajelor din plastic și simplificarea afacerii.

În 1994, mama lui Joe a găsit o companie de ambalaje din plastic, care a fost preluată de Joe. Mai târziu, Joe s-a inspirat din numele membrilor familiei sale și a înființat marca Jonovacorp. El speră sincer că toți partenerii de afaceri vor simți căldura companiei noastre, comunicând cu noi ca frații și, în sfârșit, vor avea succes în afaceri împreună.

La începutul înființării, Jonovacorp avea doar o matriță și un singur echipament. După 29 de ani de dezvoltare, Jonovacorp a devenit o companie cu mai multe linii de producție și peste 450 de matrițe, care ne permit produce peste 500 de milioane de pahare de plastic zilnic.

Cu 29 de ani de experiență în producție și marketing, Jonovacorp a ajutat peste 30 de parteneri să-și dezvolte cunoașterea mărcii și să-și mărească marjele de profit.

Joe
- CEO -

Activitatea mea de-a lungul vieții este de a adăuga o notă umană industriei ambalajelor din plastic și de a elimina obstacolele de afaceri, dar nu în detrimentul mediului.

Fabrica noastra

1 Materie primă

2 folii PP

3 Formare

4 Imprimare logo

5 Rolling The Edge

6 Produs finit

7 Pachet